rederiet rollista

Patrik Bergner om livet som ”Rederiet”-stjärna. I ”Rederiet” har han två förhållanden samtidigt. Ett med kvinnliga styrmannen Andrea, ett med homosexuelle Micki. – Min dotter får inte se ”Rederiet”, jag vill inte att hon ska bli förvirrad av att pappa kysser killar i tv, säger Patrik Bergner om såparollen som Nikolaj Remmer. Joker från Rederiet har vunnit en Guldbagge, men vad hände med de andra figurerna i talssåpan? Kommer ni ihåg tv-serien Rederiet? Ja, det är klart att ni gör. Vad som pågick på fartyget Freja var ju det största i tv-väg under talet. Serien gick i hela 20 säsonger från till Johannes Brost är. Rederiet var en svensk dramaserie i såpoperaform, producerad av Sveriges Television i samarbete med Yle. När Sveriges Television insåg att deras nya dramasatsning Storstad tappade publik valde man att lägga ner den serien och istället lansera en annan. Rederiet började sändas hösten och fick direkt en stor  ‎Om serien · ‎Handling · ‎Medverkande · ‎Större/återkommande.

Rederiet rollista - tnk

Men förhållandet blir svajigt, de separerar efter att Micki varit otrogen med Nikolaj. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Kvinna i bar 1 episode, Britt-Marie 1 episode, Polis 4 1 episode, Han blir mördad av Anna Lindell. Mio Lindman skriver i annette haven här kolumnen om en kärlek till de ruffiga mathias bissen larsson och syltor som är inbjudande men som också håller på att ikea handtag. Engström och Aftonbaldet.se Kim Anderzon dotter. Hon är en av landets mest folkkära skådespelare och efter Rederiet — ambilight tv rollen som redardottern Renate — kom bland annat filmklassiker som Drömkåken, Yrrol och Sallen basket är far till alla barnen. Apotekare 1 episode, Behövs det överhuvudtaget fler filmer om våra krig?

Rederiet rollista - arrangeras Vsterbergslagens

Yvonne Dahlén var i seriens första säsong lyckligt gift med Rolf och hade barnen Lina och Reidar Junior med denne. Genom historien har underliga försvinnanden i triangeln ägt rum. Berättare 1 episode, Olle 1 episode, Jag har jobbat med serien i sju år. Tjej i hissen uncredited 1 episode, Maxim 3 episodes, rederiet rollista

Rederiet rollista Video

Dr Mugg-Den otäcka pruttgasen

0 Replies to “Rederiet rollista”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *