cablecup

Köp CableCup takkopp för att dölja fula sladdar och uttag i taket från lampan med snygg design. Den mjuka designen gör takkoppen väldigt enkel att arbeta med och du hänger upp din lampa på ett kick. Hide är en blindkopp som du använder i taket för att dölja cift.info ett uttag som du inte använder. Cable Cup är en smart takkopp som alltid sitter tätt mot ditt tak. Takkoppen CableCup finns i olika färger och utförande hos oss på Lampan.

Cablecup Video

CableCup Black Friday Sale cablecup Design House Stockholm Produkttyp Pris Alla Inomhuslampor Fraktfritt från kr. CableCup sonja abrahamsson vit - Utgående vara — vi reserverar oss för slutförsäljning.

Cablecup - faktum att

Om du redan har använt våra produkter hoppas vi att du är nöjd och vi vill gärna höra om dina projekt och vad du har gjort. Du måste aktivera JavaScript i din webbläsare för att få tillgång till full funktionalitet. CableCup trio svart Det är ett vanligt förekommande problem, att få takkoppar att sitta tätt mot taket. Tar bort varan ur varukorgen Fraktfritt från kr.

0 Replies to “Cablecup”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *