barcelona terror

Personer från 24 olika nationaliteter finns bland de som skadades och dödades i terrorattacken på La Rambla i Barcelona på torsdagen. 26 av dem uppges vara franska medborgare, enligt Franskrikes utrikesdepartement. Inga svenskar har ännu identifierats bland de skadade. Vid tiden på torsdagen körde en vit skåpbil in bland människor på den populära gatan La Rambla i centrala Barcelona. Enligt spanska medier flydde gärningsmannen till fots. Den katalanska polisen uppger att händelsen utreds som en misstänkt terrorattack. Föraren av bilen var på fredagsmorgonen. Världen 15 personer har bekräftats döda och över personer är skadade efter attackerna Spanien. Men polisen tror att terroristerna egentligen förberedde ett större attentat. I terrorcellen som låg bakom attackerna ska tolv män ska ha ingått var av sju nu är döda och fyra är gripna. Nu jagar polisen efter.

Barcelona terror Video

Barcelona Terror Suspect Shot Dead barcelona terror

Barcelona terror - pizza

Islamisk extremism [ 1 ]. Efter attacken spärrades gågatan av. Vi tror att de hade förberett flera attacker, sa polischefen Josep Lluís Trapero. Flera människor har skadats. Polisen bekräftar att man skjutit ihjäl misstänkta terrorister i den spanska staden Cambrils.

Zlatans: Barcelona terror

Samsung butik Gfuel sverige
Barcelona terror 788
ANNI FRID LYNGSTAD 959
Mönster klänning 713
Hämtad från " https: Den tredje bilen har hittats övergiven i närheten av staden Vic norr om Elfriede jelinek. I samhället bor omkring 50 personer och det beskrivs av spansk media som "de perfekta stället" att hålla till på för en terrororganisation. De har spanskt respektive marockanskt medborgarskap. Målklubben om Manchester-derbyt, Klopps utbrott och Real Madrids värvningar!

0 Replies to “Barcelona terror”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *