ölands sparbank

Öland är underbart och vackert samtidigt som det kan vara en karg och tuff miljö, både för människor, föreningar och företag. Vi värnar om eldsjälarna i föreningslivet och entreprenörerna i näringslivet. Vi tror nämligen att de är viktiga för att behålla en levande landsbygd, öppna landskap och byar med stark gemenskap. Vi tror nämligen att de är viktiga för att behålla en levande landsbygd, öppna landskap och byar med stark gemenskap. Det är därför som Ölands Bank och Sparbanksstiftelsen Öland år efter år sponsrar och delar ut bidrag till föreningar och näringsliv på Öland. Vi har Öland i vårt hjärta, det är ju faktiskt en del av vår affärsidé. Kontaktuppgifter till Ölands Bank Löttorp, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Ölands sparbank Video

Skåne och Stockholm Banken har en lokal styrelse. För Ölands del innebar det att Ölands Sparbank ombildades till ett separat bankaktiebolag och samtidigt bildades Sparbanksstiftelsen Öland. Var sjunde vecka skriver han en krönika för lantbrukets affärstidning, ATL. Pension Fonder Värdepapper Spara fond utdelning barn. Banken är ett dotterbolag [ 1 ] till Swedbanksom har en ägarandel om 60 procent [ 2 ]vinkyl test med Sparbanksstiftelsen Öland som minoritetsägare.

Ölands sparbank - uppvuxen liten

Banken är ett dotterbolag [ 1 ] till Swedbank , som har en ägarandel om 60 procent [ 2 ] , och med Sparbanksstiftelsen Öland som minoritetsägare. Privat - våra vanligaste banktjänster. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Kontakta Ölands Bank Telefonnummer till växeln 00 Hitta ditt bankkontor Telefonbanken 11 22 Spärrservice 10 Sidan redigerades senast den 11 december kl. Senaste numret av Öländska Hjärtan. Boende Fordon Person Anmäl skada.

0 Replies to “Ölands sparbank”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *