glidarhoj

Hondas nya glidarhoj. Av Publicerad: 13 februari , Japanska Honda har avtäckt en ny iögonfallande konceptmodell, som kan komma att forsa runt på vägarna inom kort om motorcykeln faller konsumenterna i smaken. Hej, du verkar gilla Di:s journalistik. För att ta del av allt innehåll behöver du ha en. BMW snickrar vidare på sin glidarfamilj. Ny medlem är R C Montauk, en hoj utan mycket plast (naken enligt branschens nomenklatur) och med mycket liten vindruta. Standard på Montauk som når Sverige i september är Integral ABS, låsningsfria bromsar som aktiveras på båda hjulen antingen man bromsar med fot-. Oberdan Bezzi är en välkänd man inom motorcykelbyggarkretsar och hans senaste alster är den här som han har byggt i samarbete med den italienska tidningen Low Ride. Hojen kallas för XV Pure Sports och är en Yamaha XV som gått från att ha varit en glidarhoj till att bli en skön racer med. glidarhoj

Glidarhoj - kan

Logga in eller Skapa konto. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Klockan är nu Klicka på knappen nedan. Ursprungligen postat av xbones. Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.

Glidarhoj Video

Robbans nya Hoj Någon som har någon erfarenhet av denna cykel? Svar till LogOchDog [ Gå till post ]: Alla hojtyper har sin charm, bara man vet om det och vågar testa. Och har du lite mer budget kan du kika på Net1 4g hastighet modell Bellagio de är lite nyare och rätt rymdskepp. Jörgen Karlsson Visa profil Visa foruminlägg Visa blogginlägg.

0 Replies to “Glidarhoj”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *